Info 24 – Ružić i Mali razgovarali o aktivnostima u oblasti reforme javne uprave

Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић разговарао је данас са градоначелником Београда Синишом Малим и председником Скупштине Града Београда Николом Никодијевићем о активностима у области реформе јавне управе, сазнаје портал Инфо 24.

За добро функционисање управе престонице Србије важна је блиска сарадња Министарства и Града“, рекао је министар Ружић и истакао да ће Министарство у наредном периоду радити на јачању комуникације са јединицама локалне самоуправе како би се ефикасно спровела реформа јавне управе.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Он је и додао да ефикасност управе зависи највише од мотивације људи, али је подједнако важна доследна примена свих нових системских решења којa коначно уводе ред у систем. „Ту посебно мислим на све оне прописе које омогућавају брзо и јефтино пружање услуга грађанима и модернизују наш рад“, подвукао је Ружић. Министар је стога похвалио досадашње напоре градске управе да створи истински сервис грађана и привреде.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На састанку је било речи и о даљем раду на унапређењу рада инспекцијских служби и јавних комуналних предузећa у циљу ефикасније и професионалније управе.

редакција Инфо 24

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *