VUČIĆ ČLANSTVU SNS: Pobedite u Beogradu, baš zato što misle DA SU VEĆ POBEDILI!

Pobedite ubedljivo u Beogradu, baš zato što misle da su već pobedili, poručio je predsednik SNS Aleksandar Vucić naprednjacima i istkao da se pobeđuje radom i rezultatima, a ne lažima, krađom i dugovima

Lider SNS je na obeležavanju 9. godišnjice stranke naveo i da je on otvorio više fabrika, nego što su neki njegovi politički protivnici uopšte otišli na posao, a da ne govorim o kilometrima puta, pruga. . . 

On je rekao da takve ne treba mrzeti ali im treba odgvoriti radom i poručio naprednjacima da budu neustrašivi, da nemaju razloga da se plaše jer imaju rezultate i rade biolje i više negos sto su oni u stanju.

– Srbija je bolja danas, Beograd je bolji nego što je bio i svaki grad u Srbiji je bolji nego što je bio pre pet godina- rekao je Vučić. 

“Nemojte da se plašite njihove agresije u Beogradu, onih koji vole da spavaju i ništa ne rade”, dodao je.

Poručio je da je tačno, kako to oni govore, da su gužve u gradu, jesu, kaže, jer se radi, gradi i biće gužve doveka, ali će zato deca znati i ko je Tesla, i Uroš Predić i Ivo Andrić. . . 

– Vi koji ste zatvarali fabrike, muzeje – budućnost Srbije – govorite šta hoćete, a vi koji ste otvorili horizonte i budućnost – govorite glasno, jer i bolji ste i hrabriji i sposobniji i jači i nemojte da vam govorim koliiko vas je više-rekao je lider SNS.

VUČIĆ NA 9. ROĐENDAN SNS: Učili smo iz poraza i nismo nikoga krivili, TO JE BIO NAČIN DA DANAS POSTANEMO POBEDNICI

Vučić: Dugujemo deci

Vučić je na proslavi devete godišnjice SNS rekao da je dolazeći na skup prebirao po glavi momente s početka stranke i da se setio Brane Crnčevića, koji je jednako značajan za stranku kao Tomislav Nikolić, a koji je kazao da svi mi dugujemo deci, da budemo potomci, da bi bili preci.

– Sve je u tim rečima, naša politika i način kojim želimo da se bavimo zemljom. Brana je verovao u veliku prošlost i dužnost nam je da budemo dosledni, kako bi sami mogli da budemo velika prošlost. Verovao je u dug prema deci, čiji preci treba da postanemo – rekao je on.

Potomak je, kako je podvukao, samo onaj koji preuzme odgovornost za sebe i istoriju, koji se ne plaši izazova, koji traga za rešenjima, rešenjima koja donose dobrobit novim potomcima.

– Biti predak i potomak, to je ideal kojim je težio veliki pisac, i mora biti ideal stranke i svakog člana. Da budemo dostojni prošlosti i budućnosti koju pravimo danas. Da radimo tako da nas se ne stide oni koji bili pre nas i koji dolaze posle nas – naglasio je Vučić.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *