Čačak: Sin policijskog inspektora izbo mladića u centru Čačka

Čačanin Marko Šelović (23) izboden je u subotu u strogom centru Čačka. Na njega je nakon tuče nasrnuo sugrađanin V.Š. (24) i zadao mu tri uboda nožem u predelu leve ruke. Kako saznajemo, napadač je sin jednog inspektora čačanske policije.

Sve se dogodilo usred dana na platou gradskog šetališta u Čačku, naočigled brojnih prolazinika, u vreme kada je centralna šetačka zona najfrekventnija.

Prema tvrdnjama svedoka, Šelović je šetao psa kada je započela prepirka između njega i V.Š. koji je u tom trenutku stajao sa jednom devojkom.

– Počeli su da viču jedan na drugoga, a onda su počeli da se tuku. U jednom trenutku V.Š. se udaljio sa lica mesta, ali se ubrzo vratio i bez razmišljanja izbo vlasnika psa. Krv je šiljkala na sve strane, a izbodenom momku nož je ostao zaboden na levoj strani. Pas je skočio na napadača, ali je mladić ubrzo pobegao u nepoznatom pravcu – rekao je za info24.rs jedan od očevidaca događaja.

Na mesto incidenta odmah je stigla policijska patrola, kao i služba hitne pomoći. Šelović je sa obilnim krvarenjem prevezen u Urgentni centar čačanske Opšte bolnice.

– Dvadesettrogodišnji muškarac primljen je na odeljenje sa tri ubodne rane u predelu leve lopatice, nadlaktice i podlaktice – izjavila je portparolka bolnice dr Biljana Kočović.

Povrede su okarakterisane kao lake telesne, budući da nije bilo oštećenja vitalnih organa.

Prema nezvaničnim saznanjima “Blica“ napadač V.Š. je sin poznatog policijskog inspektora u Čačku. Do sada nije važio za problematičnog i agresivnog. On se u subotu po podne predao policiji.

– Šelović i V.Š. su pre nekoliko godina imali sukob i očito da je ta netrpeljivost eskalirala krvavim obračunom u centru grada – rekao nam je izvor iz istrage.

Ovaj incident iznova je zabrinuo čačansku javnost koja se još nije oporavila od šoka koji je izazvalo ubistvo Saše Ćubovića (33) pre samo sedam dana. Njega je hicima iz pištolja u jednom fast fud restoranu brutalno usmrtio Vladica Pušica (32) koji se ubrzo potom predao policiji.

– Počinjemo da ličimo na divlji zapad. Najpre svirepo ubistvo nedužnog mladića, a sada i napad nožem usred dana. Šta je sledeće što možemo da učekujemo – pitaju se ogorčeni sagovorici našeg portala.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *