DANAS NA DIVČIBARAMA DRUGI MMF

Pod sloganom “Začini dan”, danas će na Divčibarama biti održan drugi po redu Mountain music fest (MMF). Kako su najavili organizatori, na ovom muzičkom festivalu, koji će trajati od podne do 23 časa, nastupiće Zemlja gruva, Marko Louis, Kralj Čačka, ZAA, Uroš Spasojević Project, SinKuba i Valternativa Radio. 

Pored muzičkog programa i ove godine organizovani su brojni sadržaji za različite uzraste, tako da će biti zanimljivih programa i za najmlađe, najavio je direktor festival Andrija Marjanović.

“Avantura park je namenjen deci od 6 do 12 godina, sa četiri prepreke na metar do dva visine između stanica na drveću. Astro vibes je posmatranje sunca u toku dana, yoga livadica, color run, Divčibare forest je gađanje iz luka i strele, orijentiring, na pivu sa naučnikom. Biće pravljena skulptura Divčibarca od velikog debla. Za najmlađe biće organizovane radionice: lutkice i moje čedo, a neće izostati ni društvene igre, poput karuma i mankala. Dakle, pored muzičkog programa na MMF-u biće fizičkih i misaonih aktivnosti. Ove godine, s obzirom na to da se festival održava na ski stazi Crni vrh, biće organizovana vožnja žičarom od 12 do 16 časova”, najavio je Marjanović.

Ove godine organizator se potrudio da obezbedi  vanredni autobuski polazak za Divčibare, pa će tako pored redovnih linija, biti organizovana i posebna, poslednji polazak sa Divčibara biće u 23.30.

Posetioci mogu povesti i svoje kućne ljubimce, poručili su organizatori Mountain music fest-a.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *