VALJEVO: VEČERAS I KONCERT NATAŠE BEKVALAC

31. Tešnjarske večeri, pre zvaničnog otvaranja, sinoć je otvorio Sanja Ilić i Balkanika koncertom na letnjoj pozornici. Na istom mestu večeras od 21.15 nastupiće Nataša Bekvalac.

Na Trgu vojvode Mišića u 21 čas Tešnjarske večeri će otvoriti gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović, a članovima Vaterpolo kluba Valjevo ove godine je pripala čast da podignu zastavu letnje manifestacije.

I ove godine u Parku Pećina biće organizovano takmičenje u Skejt parku u disciplinama: roleri, skejt i BMX. Takmičenje pčinje u 16 časova i trajaće do ponoći. Na 17.00 – 21.00  Gradskom trgu od 17 do 21 čas ROYAL PET HAPPENING.

U 19.15 na platou ispred Narodnog muzeja Valjevo, dr Vladimir Krivošejev održaće predavanje o prvim lekarima valjevske civilne bolnice. U letnjoj bašti Doma vojske od 20 časova predstava za deccu “Pokahontasi i čarobna zemlja”, kreativne radionice Udruženja “Anđeli čuvari”.

Izložba poštanskih marki od 1866. godine do danas, kolekcionara Branka Goloskokovića biće otvorena u 20 časova na platou ispred pivare Golos, Birčaninova 3. Izložba će biti otvorena do 11. avgusta.

U Eko kutku u  Birčaninovoj broj 5, od 20.08, “Priča o poljskom bilju, da li ste znali?”, profesora Dragana  Nedeljkovića.

“Dobrodošli u Anin svet lepote, šminke, stila” je u 21.30 u U Birčaninovoj broj 54 u Tešnjaru.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *