Riste Risteski: Sve je bilo kao san, a publiku sam osvojio osmehom!

Nakon 9 meseci žestoke borbe, 13 najboljih kandidata se večeras bori za pobedu u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regionu – “Zvezde Granda”.

Njihove nastupe ocenjivaće stručni žiri koji čine Jelena Karleuša, Aca Lukas, Ana Bekuta, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Marija Šerifović, zajedno sa još 39 kolega koji su bili Tajanstvene ličnosti, kao i publika kraj malih ekrana.

Ove godine se bira 2 pobednika, i oba dobijaju po automobil, pobedničke statue i po dve pesme za početak njihove muzičke karijere.

13 veličanstvenih su: Adnan Nezirov, Jovana Vasić, Denis Kadrić, Sandra Rešić, Armin Dedić, Nina Jovanović, Riste Risteski, Sanja Vasiljević, Damir Džakić, Marijana Čelar, Mirza Delić, Dragica Zlatić i Aleksa Perović.

 

00:24 Pobednik takmičenja po izboru žirija je Aleksa Perović, koji je osvojio čak 418 glasova!

“Hvala svima puno, hvala najlepše”, rekao je kratko.

00:16 Ana Bekuta je prva glasala od žirija koji je u studiju i 12 poena dala Aleksi Peroviću. Bosanac se složio sa koleginicom i dao Aleksi maksimalan broj poena.

Viki Miljković je takođe glasala za Aleksu Perovića, koji je nastupio pod rednim brojem 13.

Jelena Karleuša je  glasala za Aleksu sledećim rečima: “Samo ću reći Aleksa Perović”.

Marija Šerifović je bila sledeća koja je rekla svoje glasove, al je najpre istakla da je ponosna što je deo žirija “Zvezda Granda”.

“Onaj koga ću da usvojim posle ovog takmičenja je Armin Dedić”, dodala je Marija i njemu i dala 12 glasova.

Aca Lukas je glasao za Sanju Vasiljević.

00:09 Marinko Rokvić je glasao za Sandru Rešić, a Bane Mojićević i Beki Bekić za Sanju Vasuiljević.

Neda Ukraden je Aleksi Peroviću dala 12 poena i poručila mu da ukoliko bude pametan postaće novi Zdravko Čolić.

Zorica Marković je poručila Srbiji da ima svog Elvisa Prislija, a to je Aleksa Perović, kome je i dala maksimalan broj poena. Njenom mišljenju su se pridružili i Aco Pejović, Merima Njegomir, Željko Vasić, Endži Mavrić.

00:05 Dragan Brajović Braja glasao je sa maksimalnim brojem poena za Aleksu Perovića, ali je njegovo izlaganje trajalo predugo, pa mu je voditelj Voja Nedeljković poručio da požuri jer će gledaoci zaspati.

00:01 Tajanstvene ličnosti nastavljaju sa glasanjem, Aleksa Perović vodi, 237 poena, a iza njega sa 232 poena je Armin Dedić.

23:10 Počelo je glasanje tajanstvenih ličnosti.

Adil i Ljuba Kešelj su najviše poena dali Arminu Dediću.

Ivana Selakov je svojih 12 poena dala Sanji Vasiljević. Topalko se javio sledeći u program i najviše poena dao mladom pevaču Riste Risteskom.

Aca Ilić je sledeći glasao i za najboljeg odabrao Aleksu Perovića, koji je za njega iznenađenje, kako je rekao.

Slađa Alegro, kojoj je danas rođendan maksimalan broj glasova dala je Adnanu.

Riste Risteski je za prvu numeru odabrao “U ljubav vere nemam” Olivera Dragojevića i Džibonija, a za bržu “Pratim te”, Tošeta Proeskog koje su ga dovele do pobede odstrane gledalaca.

 

info 24

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *