ODRŽAN PRVI BEOGRADSKI SINGIDUNUM FEST NA KALEMEGDANU

Ekipa Info24 je u subotu 24 juna ispratila prvi Beogradski Singidunum fest na Kalemegdanu, tacniije na terenima KK Partizan u organizaciji Rout 011.

Odličnu zamisao da se u vrelim letnjim danima organizuje ovakav koncert pun odličnih imena sa rok, pank scene koje su nazalost poremetile čak dve stvari. Prva je da su otkazali “Blanquito Cojones” jer se njihov bend raspao neposredno pre pocetka festa.

Druga je dosta dramatičnija jer  se za vreme nastupa „Električnog orgazma“ dogodila tuča gde je jedan mladić i uboden nozem, ali bez teških posledica. Koncert je prekinula policija, koja je dežurala do samog kraja.

Kad su se strasti smirile, pokrenute najverovatnije jos u vreme nastupa dugoočekivanog benda „Direktori“, kao jednog od omiljenih bendova pokreta Skinheds i navijača FK „Rad“,koncert je nastavljen.“ Električni orgazam“ nas je počastio svojim najvećim hitovima. Posle njih je nastupio Blaža i Kljunovi, i vratio pozitivan vajb među publikom. Koncert je završen nastupom „Ritma nereda“, koji su nam priredili fenomenalnu svirku. Sevnulo je par baklji, ali nije bilo daljih nezgoda. Sa  nastupom „Ritma nereda“ koncert je zavrsen iako je trebalo da jos  nastupe pank bend „NBG“ i „Scordisci”.

Ovo je bio prvi “Singidunum fest”, I nadam se ne i jedini jer je zamisao samog festa odlična, I kao takva uvek dobro prihvaćena među Beogradskom publikom. Ali “prvi mačići se u vodu bacaju” pa se nadamo da  ekipa “Rout 011” neće odustati u svojoj zamisli da obogaćuje letnje dane u Beogradu.

 

Redakcija Info24.rs

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *