U SUBOTU PRVI SINGIDUNUM FEST – BESKOMPROMISNI ROKENROL NA KALEMEGDANU

Prvi Singidunum fest biće održan u subotu, 24. juna 2017. godine na košarkaškim terenima Partizana na Kalemegdanu, u organizaciji „Route 011“. U rokenrol odbrani beogradske tvrđave te večeri učestvovaće jedanaest bendova sa domaće rok i pank scene: Električni orgazam, Ritam nereda, Prljavi inspektor Blaža i kljunovi, 357, Direktori, NBG, Elvis Jr. Kurtovich, The Bite, Scordisci, Blanquito cojones i Kontras.

Iz kultnog rok benda Električni orgazam, jednog od začetnika novogtalasa u SFRJ, čiji novi album „Gde smo sad?“ možemo da očekujemo krajem godine, poručuju:

Radujemo se Singidunum festivalu, naročito kada se ima u vidu da neko vreme nismo nastupali u Beogradu. Ovoga puta ćemo svirati presek najvećih hitova iz naše dugogodišnje karijere, kao i najnoviji singl „Bila si kao san“. Dođite svi da čujete pravi beogradski rokenrol.

Članovi novosadskog Ritma nereda, sinonima za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim pank, metal i hard core zvukom, obeležiće na Kalemegdanu tri decenije rada:

Budite sigurni da spremamo beskompromisan i izuzetno čvrst nastup, baš kako je naša publika navikla. Jedva čekamo da izađemo na binu! Vidimo se u subotu na Kalemegdanu da zajedno proslavimo 30 godina postojanja benda.

 

Grupa 357 je pre nekoliko dana objavila deseti album – „Baklja“, pa je Singidunum fest prava prilika za promociju:

Jedva čekamo da razmenimo energiju sa našim komšijama i prijateljima. Dugo se čekalo na album tako da smo upalili baklju. Osvetliće put kao što smo i obećali. Da bi se bolje našli u mraku.

Ulaznice za Singidunum fest mogu da se kupe po ceni od 1290 dinara na prodajnim mestima Eventim-a, Gigstix-a i DD tickets-a, kao i u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), Žila Shopu (Belgrade Design District, Čumić), pabu Cigla & Krigla i 011 Shopu.

 

Fb event  www.facebook.com/events/1335541799836247/

Video www.youtube.com/watch?v=B4bn-Lgxx-E

 

Redakcija Info24.rs

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *