Najbolja basistkinja na svetu stiže u Beograd!

Do kraja ovogodišnjeg izdanja Musicology Barcaffè Sessions preostalo je još samo dva koncerta i sigurno dve najveće zvezde serijala: Gregory Porter 20. arila, a svega nekoliko dana kasnije i Meshell Ndegeocello, 26. aprila.

Meshell Ndegeocello će atvoriti koncertnu seriju Musicology Barcaffé Sessions nastupom u klubu Bitefartcafe, 26. aprila. Ova umetnica iz SAD proslavila se kao kantautor, vokal i basistkinja. Njena muzika obuhvata različite uticaje od fanka, preko soula, hip – hopa, regea, R&Ba, roka, pa do džeza, vešto “spakovanih” u 11 muzičkih izdanja. Priznata od strane muzičkih kritičara i kolega, Meshell je deset puta bila nominovana za Gremija. Basistkinja pre svega, Meshell unosi topao i melodičan gruv u sve što radi, a pojavljivala se uz izvođače kao što su Prince, Rolling Stones, Madonna, Alanis Morrisette i Chaka Khan. Kao svoje uzore ona navodi Stinga i Stivi Vondera.  Meshell Ndegeocello je prva žena koja se pojavila na naslovnoj strani “Bass Player” magazina i jedna je od retkih muzičkih diva koja piše muziku, peva, svira bas i vodi bend. Ona će na svom prvom gostovanju u Srbiji, svojim slušaocima predstaviti svoj jedanaesti album “Comet, Come to Me”.Karte za koncert se mogu pronaći na svim prodajnim mestima eventim.rs i ddtickets.rs, kao i putem online i print at home opcije.

Musicology Barcaffè Sessions je događaj za sve one sa istančanim ukusom. A u ovako intenzivno muzičko iskustvo idealno se uklopa šoljica kafe vrhunskog kvaliteta. Prepustite se uživanju u najboljim notama i ukusu Barcaffè espresso kafe. Vidimo se 26.  aprila na Musicology Barcaffè Sessions.

Musicology Barcaffè Sessions je posebna vrsta uživanja u muzici i samom koncertnom iskustvu. To nije festival sa masovnom posetom, već muzičko uživanje na kome skoro da možete dodirnuti svog omiljenog izvođača, festival koji vraća akcenat na samu muziku, umesto na šou i vizuelne efekte. Koncertni serijal je počeo u oktobru, nastupom The Brand New Heavies, a do sada su nastupile zvezde poput Hose Džejmesa, Slobodana Trkulje, Hindi Zahre, Kristine Branko i Šejun Kutija,u punom klubu Bitef artcafe.

Redakcija info24.rs

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *