POLICIJA OBJAVILA SLIKE PROFESORKE BIOLOGIJE KOJA SE TERETI ZA SEKS SA UČENIKOM!

Udata profesorka biologije osmehivala se “od uveta do uveta” dok je pozirala nakon hapšenja zbog sumnje da je imala seks sa svojim učenikom (17). Sara Fovlkes (27) je suspendovana sa posla u srednjoj školi Lokhart u Teksasu i sada se suočava sa kaznom zatvora do 20 godina zbog svog krivičnog dela.

Ona je radila kao profesorka biologije u školi od oktobra 2014. godine, a u ponedeljak je završila u okružnom zatvoru, samo nekoliko sati nakon što je sa svojim suprugom proslavila rođendan.

Policija je izdala poternicu za ovom ženom ali se ona na kraju sama predala, prenosi Dejli Mejl.

Lokalni mediji su izvestili da je škola kontaktirala policiju zbog neprimerenog odnosa profesorke i učenika 10. marta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Policija je saopštila da su pronašli dokaze da su njih dvoje razmenjivali poruke i da je njihov odnos bio seksualne prirode.

Šef policije Ernest Pedraza optužio je profesorku da je imala seksualni odnos sa učenikom i da je htela da zadovolji seksualnu želju svoje navodne žrtve, prenosi San Antonio Ekspres Njuz.

Detektivi iz Lokharta su intervjuisali učenika (17) koji je priznao da je imao seks sa svojom profesorkom.

Nezavisni školski distrikt je suspendovao profesorku, koja je udata od 2013. godine.

Školski nadzornik Suzan Bohn je rekla da roditelji svoju decu poveravaju školi i da oni ovako nešto ne mogu da shvate olako.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lokalni mediji su preneli da je na profesorka na svom profilu na veb stranici škole napisala da ima visoka očekivanja od sebe kao profesora, kao i od svojih sudenata i da se nada da će to biti formula za postizanje uspeha.

Želim da ovo bude ugodna godina za sve moje studente, ali i produktiva i izazovna i da podstiče sve na uspeh – napisala je ona.

 

Redakcija Info24.rs

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *