NEVIĐEN SPEKTAKL U SAVA CENTRU

Nakon uspešnog koncerta u novosadskoj hali “Spens” 14. februara, Hari Mata Hari je sinoć nastupio u prepunom Sava Centru kao poklon svim pripadnicama lepšeg pola za Dan žena. U jednom od intervjua je izjavio da se posebno raduje koncertu jer su žene za umetnike večita inspiracija i Dan žena za njega ima posebnu draž.Predivna atmosfera vladala je sinoć u Sava Centru, a izlazak Harija Verešanovića na binu, izazvao je ovacije, posebno ženskog dela publike, koja je bila u većini. Šarmantni pevač pojavio se veoma raspoložen na bini i koncert otvorio numerom “Ja sam kriv što sam živ, što te moram voljeti”, a zatim su počeli da se ređaju hitovi poput “Strah me da te volim”, “Ćilim”, “Kad dođe oktobar”, “Ne lomi me”, “Staromodan tip”, i mnogi drugi. Raspoložena publika zajedno sa pevačem pevala je i igrala od prve do poslednje numere, a nekoliko dama, imalo je i čast da se popne na binu, kako bi Hariju uručile cveće i poljubile ga. Za kraj koncerta otpevao je i svoj veliki hit “Prsten i zlatni lanac”, ali ga je oduševljena publika vratila na binu u zelji da čuje još neki hit.Hari Mata Hari je više puta dokazao da je jedan od najboljih izvođača kod nas. Njegove vokalne sposobnosti i energičan nastup već godinama izazivaju oduševljenje publike.Rasprodate turneje i koncerti gde god nastupa, dokaz su 30 godina uspešne karijere. Ulaznice za koncert bile su rasprodate, a ispred Sava Centra se tražila karta više. U punoj sali centra “Sava”, našle su se u brojne poznate ličnosti – Gordana Šaulić, koja je došla bez supruga Šabana Šaulića, glumica Sofija Rajović, pevač Haris Džinović, član grupe Regina Aleksandar Čović sa suprugom, Sale Sedlar koji je sa Harijem i odsvirao dve numere i mnogi drugi…..Ipak Hariju je supruga najveća podrška i kritičar.

Pred sam koncert, Hari je u intervjuu za televiziju Pink otkrio da mu današnji dan nije počeo najbolje, ali da jedva čeka da koncert počne.“Jutros sam se malo iznervirao, ali biće sve u redu kada izađem pred publiku. Supruga je došla da me podrži. Ume nekad da bude oštra, ali ja sam se već navikao” – rekao je popularni pevač nekoliko trenutaka pre nego što je izašao na binu.

Hariju je gost na koncertu bila makedonska pevačica Elena Risteska, sa kojom je snimio duetsku pesmu “Još me plašiš”. Pored novog hita otpevali su zajedno i ” Sedamnaes ti je godina” što je publika dočekala sa oduševljenjem i glasnim aplauzom.

Hari Mata Hari je još jednom pokazao da je pre svega džentlmen i velika zvezda što dokazuju i komentari dama koje smo pitali za utiske o koncertu:

 “Od trinaeste godine ga slušam. Sada imam trideset i kusur i niko se nije mogao porediti sa njim. Obožavam ga”

-“Od samog pocetka njegove karijere ga slusam i od tad pa do danas on je za mene broj jedan”

-“Ja imam 72 godine,Harija slušam od kako je počeo da peva. On je uvek bio i ostao melem i lek za moju dušu. Posle ovog i svih njegovih koncerata se osećam mlađe, lepše i sećnije. Sve najbolje mu želim i samo neka nastavi tako” 

Redakcija info24.rs

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *