STIGAO KUĆI POSLE 11 GODINA!

Bogoljub Karić sleteo na aerodrom Nikola Tesla!
Bisznismen, vlasnik “BK grupe” i lider Pokreta snaga Srbije” Bogoljub Karić stigao je u Srbiju!
Privatni avion kojim je iz Minska leteo sa članovima svoje mnogobrojne familije sleteo je na aerodrom Nikola Tesla oko 13.30!
Biznismen, vlasnik “BK grupe” i lider Pokreta snaga Srbije” Bogoljub Karić stigao je u Srbiju! Na aerodromu Nikola Tesla Sačekao ga je veliki broj ljudi, a on je prvo zagrlio svoju majku!
Bogoljub se pre velikim brojem građana, prijatelja i rođaka pojavio u 14.10!

–  Moram malo vode da popijem, ovo nije ni malo lako – rekao je Karić obrativši se velikom broju okupljenih.Potom je svima nazdravio šljivovicom.

Objasnio je kako je sa njim tu danas porodični sveštenik, jer niko ne poznaje bolje celu porodicu od sveštenika.

– Želim svima da se zahvalim na dolasku, posle 11 godina smo tu. Nije bilo lako – govorio je Karić.

Objasnio je i kako su se oni u Rusiji fino snašli, kako su i gradili i radili, ali da im je najlepše u Srbiji, jer takve zemlje, kako je istakao nema nigde na svetu.

– Mi umemo sve, niko od nas ne ume bolje. Dokazali smo da možemo sve. Moja ideja, moja želja je da Srbija radi. Bogoljub Karić zna kako da zaposli! Danas 30.000 ljudi radi u BK grupi – rekao je Karić

Pošto je dobio glavicu srpske salate na poklon, rekao je kako mu u Rusiji nije nedostajala srpska salata, jer je on nju sam sadio u svom dvorištu. Kako uvek voli da istakne, to je “Bogoljubova salata”.

Redakcija info24.rs