VUČIĆ I DANAS U SKUPŠTINI !

Skupština Srbije danas je nastavila sednicu na čijem dnevnom redu je i predloženi budžet za 2017. godinu, a sednici ponovo prisustvuje premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Premijer je rekao ” Budžet je dobar ja znam da i Vi to znate i odlično razumete,za neke stvari ste to i rekli i hvala na tome.To znači državi,ne mora meni da znači.Znam ja šta vi mislite o meni, znate vi šta ja mislim o Vama, ali znači državi i veoma je važno da se odgovorno postupa. Iz zdravih javnih finansija proističe zdrav novčanik za celu zemlju i za sve građane Srbije”

Premijer je poručio poslanicima opozicije da je “čist kao suza” i da zato pobeđuje na izborima i da će zato i pobeđivati kada god bude hteo i koliko bude hteo da se bavi politikom.

On je u obraćanju Bošku Obradoviću iz Dveri koji je izneo niz optužbi na račun premijera i vlade rekao da je sramota to što radi.

“Ako mi dinar nađete, ne pet miliona, ja nisam premijer”- rekao je Vučić.”Vaš problem je u tome što sam ja, za razliku od vas, pošten čovek i čist kao suza i pobeđujem i pobeđivaću vas dokle god ja budem hteo, dokle god budem hteo da se bavim politikom” – rekao je Vučić.

Redakcijs info24.rs

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *