HRANIĆE JE NA CEVČICU!

Anđelinu UBIJA anoreksija, ponovo je smršala, teška je kao dete u petom osnovne!
Lekari smatraju da je Anđelina stigla do “tačke bez povratka” i da bi srce moglo da joj otkače ukoliko ne počne da jede.

Američki tabloidi navode da je Anđelina Džoli ponovo drastično smršala, i da je teška samo 34 kilograma, ili otprilike kao prosečan učenik petog razreda osnovne škole!

Prema pisanju portala RadarOnline, nakon što su nadležne službe procenile da Bred Pit nije kriv za navodno fizičko maltretiranje sina Medoksa, Anđelina živi pod ogromnim stresom i jedva da išta jede.Foto: Profimedia/Zuma Press - ArchivesKako navode njeni prijatelji, ona puši dve kutije cigara dnevno, što joj dodatno ubija ionako minimalni apetit.

Anđelina je spala na samo 34 kilograma, ruke su joj toliko mršave, poput čačakalica. Što je još gore, ona se sve više topi svakog dana. Ukoliko nešto hitno ne preduzme, i počne da jede, bojim se da će završiti u bolnici gde će je hraniti na cevčicu – navodi izvor blizak Džolijevo.

Njujorški kardiolog Stjuart Fišer kaže da je Anđelina stigla do “tačke bez povratka” i da joj je zdravlje ozbiljno ugroženo, dok njegov kolega Gejb Mirkin smatra da će glumici otkazati srce ukoliko nastavi sa ovakvim načinom života.Foto: Profimedia/NewscomAnđelina je van sebe od besa nakon što je Bred oslobođen krivice za zlostavljanje deteta i užasava je činjenica da bi njih dvoje mogli da podele starateljstvo nad decom. Zbog toga je pod stalnim stresom, preskače i one retke obroke, i kao i obično, ne sluša savete njenih najbližih koji su uplašeni za njen život – rekao je jedan od prijatelja slavne glumice.

Redakcija info24.rs

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *