ZAHVALNICA VUČIĆU U PRIGREVICI!

Na kući u kojoj se nalaze prostorije naprednjaka u Prigrevici postavljena su dva velika panoa na kojima su funkcioneri SNS pokazali svoj više nego topli odnos prema lideru svoje stranke.
Članovi SNS iz Prigrevice kod Apatina na nesvakidašnji način su izrazili svoje divljenje prema premijeru i lideru te stranke Aleksandru Vučiću. Oni su na panou ispisali odu predsedniku Vlade “Oj Vučiću, ti si naše blago” i pored pesme nacrtali srce.Na kući u kojoj se nalaze prostorije naprednjaka u Prigrevici postavljena su dva velika panoa na kojima su funkcioneri SNS pokazali svoj više nego topli odnos prema lideru svoje stranke.
– Oj Vučiću, ti si naše blago, tebe voli i staro i mlado, tebe vole gradovi i sela, tebe voli Srbija cela, ti si ponos, ti si naša dika, Srbija će uz tebe postati velika, živeo Aleksandar, živela Srbija – reči su pesme koju su osmislili lokalni funkcioneri SNS.

Međutim, pesmica nije bila dovoljna, pa je pored nje postavljen i plakat s velikim crvenim srcem. Pored srca piše: “Prigrevica, Vučić, SNS”.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *