Aleksandar Jovičić : Oktobar mesec je mesec starih lica

Opština Palilula zajedno sa Kancelarijom za mlade Palilule danas su u Domu za stare na Karaburmi organizovali zabavni i kulturni program kao i humanitarnu akciju prodaju rukotvorina koje su izradili korisnici ovog Doma koji pripada Gerantološkom centru.

Povodom oktobra meseca starih lica danas je organizovan program i druženje sa korisnicima Doma za stare „Karaburma“ kome je, sa saradnicima, prisustvovao predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić.

fb_img_1477332834023-1

„Mi to vama dugujemo zbog svega što se uradili za naš grad i za našu zemlju, ali i što ste nas podigli i izveli na pravi put“ rekao je Jovičić i dodao „veoma često volim da kažem da ono što ste vi izgradili za našu zemlju mi teško danas možemo i da održavamo“.

fb_img_1477333523401-1

Sa najstarijim sugrađanima mladi s Palilule organizovali su turnire u dominama, jambu, šahu kao i kulturno – umetnički program koji je izveo KUD “Despot Stefan” sa Palilule.

Prvi čovek opštine Palilula poručio je da jesmo krenuli napred i da idemo u korak sa boljim životom jer to potvrđuju najave Vlade Republike Srbije da će biti povećana primanja za naše najstarije sugrađane.

Korisnici Doma, zajedno sa volonterima Kancelarije za mlade Palilula i decom i z Šahovskog kluba „Kralj“ igrali su turnir u društvenim igrama, a KUD „Despot Stefan“ u programskom delu zabavljao ih je spletom folklornih igara.

Dejan Vasić

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *