Vučić: Gej ministarka u vladi

Vlada Srbija imaće i jednu ministarku koja se javno izjašnjava kao osoba homoseksulane orjentacije – rekao je Aleksandar Vučić danas u Skupštini Srbije.

 

Ana Brnabić, koja će biti ministarka države uprave u lokalne samouprave pripadnik je gej populacije. Ona to ne krije i sa ponosom govori. Ona je toliko fina i ljupka, rekla mi je: Predsedniče, ako vam to smeta, sigurna sam da će o tome sada da govore… a ja sam odgovorio: Ne, mene zanima samo tvoj rezultat, a znam koliko si stručna i vredna – rekao je Vučić i dodao:

Baš me briga, to je njeno pravo, mene zanima njen rezultat. Ako možete da mi kažete nešto loše iz njene biografije, u njoj nema mrlja – to je žena koja je mnogo učinila za sve nas i veoma se radujem našem zajedničkom radu. Ona ima izvanrednu energiju, a mene samo zanima šta će da bude njen rezultat u teškom poslu koji je pred njom – rekao je Vučić.

Ana Brnabić na mesto ministarke dolazi sa pozicije predsednica UO Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED), radila je i za USAID i u Koordinacionom telu Vlade Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa.

IZ